top of page

Om oss Rörservice

Vi är ett företag som är specialiserade inom rörinstallationer i villor, småhus, fritidshus och lägenheter. Våra tjänster innebär bland annat, rördragning inom- och utomhus, installation av avloppssystem samt anläggning av 3-kammarbrunnar inklusive schaktarbeten. Så klart utför vi även mindre jobb till exempel, byte av blandare, inkoppling av tvätt- och diskmaskin, badrumsmöbler med mera.


Vi på VVS Snabb Service AB vet att tidsbrist ha blivit allt mer ett problem i vår vardag. Just därför har vårt mål blivit att vara de snabbaste på marknaden. Du som kund behöver sällan vänta längre än 3 arbetsdagar tills vi påbörjar ditt projekt efter första kontakten med oss. Det har hänt att vissa kunder har fått hjälp redan 10 minuter efter samtalet. Vi jobbar alltid snabbt utan att kvalitén lider. Ifall du har bråttom, tveka inte att höra av dig till oss redan idag!


För att kunna nå upp till våra höga krav på kvalité, använder vi oss enbart av de bästa byggvaror tillgängliga idag. Vi vill att du som kund känner dig trygg från första kontakten till färdigställt arbete.


Vi på VVS Snabb Service AB pratar utöver svenska, flytande engelska och tyska.

Ni är välkommna att läsa alla våra kundbetyg på vår hemsida eller på dorunner.se. Över 100 nöjda kunder kan inte ha fel!


Vi finns här för alla.

bottom of page